Az egészséges mosoly mindenkié

OKOT ADUNK A MOSOLYGÁSRA

clinic

Megnyugtató

Minden vendégünket mosolyogva fogadjuk, és ők a kezelés végén mosolyogva távoznak. Legközelebb pedig már ők is mosolyogva érkeznek, mert tudják, hogy jó kezekben vannak.

dental record

Precíz

Hiszem, hogy az alapos állapotfelmérés és a korrekt tájékoztatás mindenkinek érdeke. Visszatérő páciensemként önt sem érik kellemetlen és váratlan meglepetések.

medicine

Fájdalommentes

Elsődleges szempont, hogy a páciensnek a lehető legkisebb fájdalmat okozzuk. A kezelés a legtöbbször inkább csak maximum kellemetlen, semmint fájdalmas.

Amit garantálunk

scedule

Nincs várakozás

Minden páciens időpontra érkezik, amihez mi szigorúan tartjuk magunkat. Előfordul, hogy gyorsan kell a segítség, ezt is megoldjuk!

tools

Kezelési tervet kap

Az első állapotfelmérést követően kezelési tervet állítunk össze, így mindig tudni fogja, hogy mikor mire számíthat.

mouthwash

Tanácsadás

Sokan lelkiismeretesen mosnak fogat, de nem mindegy, hogy azt hogyan teszik. Megfelelő útmutatással sokat tehetünk fogaink egészségéért.

Pácienseim véleménye

Rendelőnk

A saját praxisom rendelője a Bartók Béla úton található. a XI. kerületben. Mind a váró, mind pedig a rendelő barátságos, nyugodt, csendes, az ablakok a belső udvarra és az ott található fákra néznek.

A legújabb, legkorszerűbb gépekkel dolgozom, és a legkorszerűbb – de már bizonyított, megbízható – anyagokkal dolgozom.

Én így alszom jól

Amikor a hivatástudat a profizmussal és az odafigyeléssel találkozik

Már 12 éves koromban eldöntöttem, hogy fogorvos szeretnék lenni. Ennek tudatában választottam későbbiekben középiskolát, alakítottam a sport pályafutásomat és terveztem a jövőmet. Diplomámat 2012-ben szereztem a Semmelweis Egyetemen, cum laude minősítéssel.

Speciális területem a gnatológia (harapással és állkapocs ízülettel foglalkozó ágazat), amely egyre nagyobb hangsúlyt kap hivatásunkban, többek között az éjszakai fogszorítás és csikorgatás kezelésében.

Rengetegen tartanak még mindig a fogászati beavatkozásoktól, ezért nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni: a mai korszerű eszközöknek és anyagoknak köszönhetően már teljesen fájdalommentesen vagy minimális kellemetlenséggel lehet a kezeléseket elvégezni.

Én akkor vagyok boldog,  akkor érzem magam sikeres szakembernek, és akkor alszom jól, ha a páciensem boldogan, elégedetten távozik a rendelőmből.

InczeP_1

kapcsolat