fbpx

Miben segít
a Life & Business coaching?

Ha úgy érzed, hogy többet is elérhetnél az életben

Segít megtalálni a helyes utat. Azt az utat, ami számodra a legjobb, amivel a legboldogabb lehetsz. Rajtad van a hangsúly, nem a családtagokon, nem a környezeteden. A te fejlődésed és haladásod a fontos, nem másé.

Egy jó coach sokat kérdez, de nem csak kérdez, hanem meg is hallgat. Tapasztalatokat oszt meg, segíti és értékeli a haladásodat. Mindezt pedig folyamatos kapcsolattartással és kommunikációval.

A jó coach elsődleges célja az, hogy segítsen fejlődni, segítsen boldogabbnak és sikeresebbnek lenni. A te eredményed igazolja azt, hogy milyen jó coach. Ha te sikeres vagy, akkor a coaching is sikeres volt.

Miről szól a caching?

Ne csak keresd, találd is meg a válaszokat

Van az úgy, hogy azt érezzük, hogy valami nincs rendben. Valami hiányzik az életünkből. Vágyunk valamire, várunk valamire, de nem tudjuk pontosan megfogalmazni, hogy mi is az.

Érezzük és valahol tudjuk is belül, hogy a mostani életünk, a mostani helyzetünk amiben vagyunk, ha nem is rossz, de lehetne jobb is. Vagy egyszerűen csak más, amiben jobban érezzük magunkat. Amiben boldogabbak vagyunk. Amiben igazán önmagunk lehetünk.

Ezekben a helyzetekben jön jól egy jó coach, aki segít megtalálni a válaszokat, a te saját válaszaidat, a te saját kérdéseidre, elakadásaidra.

Ebben segítek én is az ügyfeleimnek. Hiszem, hogy mindenki képes megtalálni azt az életet, amiben jól érzi magát, amiben boldog, amiben tényleg önmaga lehet.

Segítek megtalálni azt a hivatást, amit szívesen és boldogan csinál az ember. Nem egy újabb munkáról, egy új munkahelyről van szó. Hanem hivatásról.

Megértem, ha vannak még benned kételyek és kérdések a coachinggal kapcsolatban. Ez egy erősen bizalmi kérdés is. Éppen ezért itt találsz néhány podcast adást, amikből jobban megismerhetsz engem. Ha pedig szimpatikusnak találsz, akkor itt tudsz jelentkezni hozzám coacingra.

Pregán Ferenc

Ügyfeleim eredményei

Blog cikkek

Mi a coaching folyamata?

Nyílt nap regisztráció

Ne csak keresd, találd is meg a válaszokat

Az itt lévő űrlap kitöltésével tudsz regisztrálni a nyílt napra. A regisztrációd után kapni fogsz egy rövid kérdőívet, amit kérlek tölts ki részletesen annak érdekében, hogy már valamennyire fel tudjak készülni a beszélgetésre.

Mindezt azért, hogy már legyen egy képem, egy elképzelésem arról, hogy hogyan tudok majd segíteni neked, és a videóhívásban már valóban érdemben tudjunk beszélgetni az utadról és a lehetőségeidről.