2020 Július havi beszámoló

Bevételek és kiadások

Bevételek: 0 Ft

 

Kiadások

Tréning, konferencia: 22.249 Ft

Szoftverek, tárhellyel kapcsolatos kiadások: 0 Ft

Egyéb kiadások: 0 Ft

Mi történt ebben a hónapban?

(események, projectek haladása)

WebReform

Július elején is még el volt tűnve az első Ügyfél, így nem haladt a project. 3-4 levelet meg kellett eresztenem, mire jött válasz, hogy persze, természetesen folytassuk a közös munkát, csak nagyon el van havazva.

Július közepén aztán nekem volt egy újabb mélypontom: majdnem két hét volt, mire összeszedtem magam annyira, hogy a domain és tárhely regisztrációhoz szükséges információkat összeszedjem az Ügyfélnek és  elküldjem egy egyébként nem is annyira hosszú e-mailben.

Szóval összességében alig haladt valami telőre a project.

Direktben új Ügyfelet nem kerestem meg. Viszont megpróbáltam bekerülni egy kérdőívvel egy zárt Facebook csoportba, amiben kifejezetten a családi napközi vezetők vannak. Még – augusztus elején – nem jött össze a dolog, de nem adom fel, mert sok hasznos információ derülhetne ki onnan, hogy mennyire életképes a jelenlegi magánbölcsis-óvodás koncepcióm.

UVF tréning

Július elején megvolt az első tréning nap. Itt igazából nem technikai szupertitkos információk hangzottak el, hanem üzleti- kampány- és weboldal koncepciókról volt szó.

Kaptunk házi feladatot is, amire elsőre nem tűnt nagy falatnak, de aztán mégiscsak az. Sokkal több időt és utánajárást igényel, mint ahogyan azt számítottam. Ez mondjuk azért is van, mert nekem várhatóan koncepciót / profilt kell váltanom a közeljövőben, ha ez a bölcsis vonal nagyon nem indul be.

Konklúzió

Kifejezetten nehéz, és egyre nehezebb már elviselni a multis alkalmazotti léttel járó lelki terhet.

Ezzel együtt nem tudtam annyira összeszedni magam júliusban, hogy nagyon keményen ráálljak a vevőszerzésre. Ez augusztusban már nem lesz tartható, különben soha nem fogok elszabadulni a mostani munkahelyemről.

Még egy fontos dolog történt július végén: leiratkoztam lényegében az összes hírlevélről, csupán néhányat hagytam meg – 2-3 db-ot. Annyi levél, értesítés jött már, amit csak nagyon nagy erőfeszítés és idő árán tudtam egyáltalán átolvasni, nemhogy feldolgozni, átgondolni. Így pedig ennek nem láttam értelmét, ezért inkább leiratkoztam lényegében mindenről.

Muszáj csak arra koncentrálni, ami MOST SEGÍT, MOST segíti a haladásomat, illetve ami nem viszi el a fókuszt és az időmet túlságosan.