Ki az a keleti istván?

2021 tavaszán léptem ki az alkalmazotti létből, hogy immár teljesen a vállalkozásomra és az ügyfeleimre tudjak fókuszálni. 15 éves bankszektorban szerzett tapasztalattal rendelkezem, az utolsó 5 évben lakossági termékfejlesztéssel, folyamatfejlesztéssel és lakossági kampányokkal foglalkoztam.

2019 év vége óta foglalkozom honlapok építésével és a hozzájuk kapcsolódó online marketinggel.

A WebReformmal a célom, hogy segítsek a mikro- és kisvállalkozásoknak kilépni az online térbe, és egy új, magasabb szintre emeljem számukra az ügyfélszerzést.

őket követem, tőlük tanulok

Domán zsolt

2020-ban elvégeztem Zsolt Új Vevők Futószalagon 2.0-ás 4 hónapos képzését, és rengeteget tanultam belőle, rengeteget tanultam Zsolttól.

Egy rendkívül jól összerakott tréning, ami nem csak átfogó, de kellően mély online marketing tudást is ad, és a legjobb benne, hogy tele van magyar példákkal. Így pontosan látható, hogy mi működik a magyar piacon, és mi az, ami nem.

Zsolt elképesztő mennyiségű tapasztalatot zsúfolt ebbe a programba, és a személyes konzultációink hatására lettem Új Vevők Futószalagon rendszer megvalósító, kivitelező.

Gyakorlatilag amit Zsolt tanít ezen a képzésen, azt ültetem át a gyakorlatba.

Ha belekóstolnál, akkor olvasd el Zsolt új könyvét, ami erről szól, és jól összefoglalja a lényeget.

Ezen felül Zsolt számomra egy nagyon jó példa arra, hogy mit lehet elérni:  kivitelezőként kezdte ő is, és mára már egy nagyon jó és sikeres üzletet épített fel. Ráadásul emberileg is egy követendő példa, ami számomra szintén fontos.

Sándorfy adrián

Régi Biznisz Bozy hallgatóként már korábban is gondolkodtam azon, hogy Adit megkeressem. Végül 2020 novemberében indult el a közös munkánk Adival.

Számomra megtestesíti mindazt, amin én is dolgozom, és amit később még el szeretnék érni: alkalmazottból vállalkozóvá vált, és több területen is jól működő, stabil vállalkozásokat épített fel.

A coachingok sokat segítenek nekem abban, hogy gyorsabban haladjak az üzletem építésében, jobb eredményeket érjek el, és minél jobb szemléletmóddal dolgozzak. Tanácsai, ötletei és kérdései sok kanyart levágnak nekem, és könnyebben észreveszem a zsákutcákat is, így a helyes úton maradok és haladok tovább.

mészáros róbert

Robi sok olyan tanácsot, ötleted, útmutatást és inspirációt ad nekünk a BrandsBase-ben, amiket nem csak a saját brandem építésénél, hanem az ügyfeleim márkaépítésénél is fel tudok használni akár csak részben is.

Ezen felül tetszik az is, ahogyan építi a saját vállalkozását. Sok szempontból ez egy jó cél lehet számomra és sok más vállalkozó számára is.

Ha érdekel a márka- és vállalkozás építés, szeretsz inspirálódni, és szeretsz jó fej és tenni akaró emberek, vállalkozók között lenni, akkor Robi csoportjaiban jó helyen leszel.

Havi beszámolók

Minden hónapban elkészítem a havi összefoglalómat a haladásomról, munkáimról, az aktuális projecteimről, vagy épp arról, hogy hogyan is haladok a vállalkozás építéssel. Ezekből a beszámolókból még jobban megismerhetsz engem, több részletet és információt osztok meg.

Kattints, olvass, és ha tetszett az összefoglalóm, és továbbra is érdekel a haladásom, akkor iratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesíthesselek, amikor a következő beszámolóm elkészül.