2021 Januári beszámoló

Mik voltak a tervek erre a hónapra?

Apró lépések, és egy baba

Sok konkrét tervet nem tűztem ki januárra, csupán néhány honlapos, ügyfeles dolgot. Ennek a legnagyobb oka egy kisbaba volt, aki január közepén meg is született, épen és egészségesen.
Most pedig már az összecsiszolódási fázisban vagyunk, amire szükség is van. De ahogy felvesszük a ritmust, úgy egyre gördülékenyebben fog menni minden.

Apró lépések

Babamasszázs Annamaritól

Az egyik új ügyfelem elindult egy új termékkel, amihez új terméket oldalt készítettem az online kurzus platformján. Ehhez készítettem még egy landing oldalt – baba hasfájás minikurzus – amivel még nem vagyok kész design szempontjából, de ezen még dolgozni fogok.

Wedding Showroom

A Wedding Showroom oldalon is több frissítés történt, az Ügyfél kérésére. Továbbá a saját hirdetés kezelőjével is egyeztetni kellett, hogy merő kódok mindenhol mindent jól érzékeljenek, és így minden a helyére kerüljön. Több technikai érdekességgel is találkoztunk, úgyhogy volt ezzel is munka.

Saját honlap és coaching

A saját honlapomon is csiszoltam egy kicsit, frissítettem pár szöveget, képet, leírást. Ezen a téren is még sok a tennivaló, de ezt mindig hátra sorolom, mert először az ügyfelek oldalai legyenek rendben.

Minden esetre az is egy apró de nagy lépés volt nekem, hogy elindítottam a feliratkozási lehetőséget erre a havi beszámolóra.

Egy másik apró, de nagy és pozitív lépés volt, hogy a Trello-ról áttértem a ClickUp-ra a saját feladataim és az ügyfelek nyilvántartására. Sokkal jobban átlátom, hogy melyik ügyféllel hol tartok, mit kell még csinálnom, sokkal könnyebben kezelem a feladataimat, és most tényleg minden egy helyen van, átlátható módon. A Trello-tól is ezt vártam el, de nem vált be.

A coachingban azt hiszem most fog jönni a java. Jó dolgok vannak születőben. Tényleg sokat jelent kezdőként, hogy nem csak kóvályogsz a saját fejed után egy vélt cél felé, hanem kapsz egy kis támogatást, tippet, javaslatot, visszajelzést, akár pozitív, akár negatív legyen az.

A hónap végére becsúszott egy új ügyfél egyeztetés is, igen pozitív hangvétellel, inspiráló témával, úgyhogy lesz miről olvasnotok a következő hónapban is.

 

Érdekességek

Januárban több érdekes témával is találkoztam.

Elkezdtem olvasni a 10X könyvet, aminek bár még csak az elején járok, de jónak tűnik.

Podcast fronton is elgondolkodtatott néhány adás, ezeket jó szívvel ajánlom meghallgatásra:
Nincs B terv (Onlife) – nem feltétlenül értek ezzel egyet teljes mértékben, illetve vannak szituációk, ahol ez így van és alkalmazható, és vannak olyan területek, ahol nem feltétlenül.
Hogyan dolgozz fókuszáltan (Onlife) – hasznos tippek, javaslatok, amikből érdemes megfogadni legalább párat.
Tervezés és célkitűzés (KKV FM) – Érdekes történetek, gondolatok a célkitűzésről

Amit jól csináltam

Fejlesztendő

Tervek februárra

Babamasszázs project
– El kell indítani a hírlevél feliratkoztatást
– Tervbe van véve egy új landing oldal a babamasszázs tanfolyamnak
– Jó lenne csinálni egy minikampányt is márciusra, azt elő kell készíteni

Wedding Showroom
– Elindítjuk a blog / cikkek részt

Potenciális Új Ügyfél
– Piackutatást készíteni a témában (teljesen új téma nekem)
– Demo főoldalt készíteni
– Árajánlatot készíteni